We zijn van start met Ute Hoirne Culinair Open!

22 juni 2024


We zijn weer van start met Ute Hoirne Culinair Open 2024!
Van 22 tot en met 30 juni is TC Uithoorn weer in de ban van ons jaarlijkse hoogtepunt: het Ute Hoirne Culinair Open. Dit jaar voor de 43e keer, en groter en smakelijker dan ooit, mede mogelijk gemaakt door onze trotse hoofdsponsor, De Wijnschuur.

Bekijk hier de planningen en uitslagen >>

Culinair Tennisspektakel Wacht op Jou!
Elke speeldag trakteren we je niet alleen op toptennis, maar ook op een culinair feest. Dit jaar hebben we een aantal prachtige restaurants uit de regio die de avonden zullen vullen met hun culinaire kunsten. Geniet van heerlijke gerechten van Vadevi, Geniet aan de Amstel, Het Rechthuis, en Due Tempi. Hoogtepunt? Onze befaamde biefstukken zijn terug op het menu op zaterdag – mis dat niet! Belangrijk om te weten: voor het eten hoef je niet te reserveren. We serveren op basis van 'op=op', dus wees er op tijd bij!

Speel je niet mee?
Ook als je niet meespeelt, ben je van harte welkom om de wedstrijden te bekijken en mee te genieten van het heerlijke eten. Proef ook zeker een glaasje wijn van onze hoofdsponsor, De Wijnschuur, die elke avond heerlijke, passende wijnen zal schenken die perfect samengaan met de culinaire gerechten van de avond.

Ook dit jaar hebben we een aantal prachtige restaurants uit de regio die de avonden zullen vullen met hun culinaire kunsten. Geniet van heerlijke gerechten van Vadevi, Geniet aan de Amstel, Het Rechthuis, en Due Tempi. Hoogtepunt? Onze befaamde biefstukken zijn terug op het menu op zaterdag – mis dat niet! Belangrijk om te weten: voor het eten hoef je niet te reserveren. We serveren op basis van 'op=op', dus wees er op tijd bij!

 


Klik op de afbeelding hierboven voor een album met alle foto's

 

Win Mooie Prijzen
Elke dinsdag en vrijdag verloten we prachtige prijzen onder onze gasten. Zorg dat je deze dagen niet mist en wie weet ga jij naar huis met een van de geweldige prijzen!

Tot snel op de baan,
Het Ute Hoirne Organisatieteam
Gerard, Mike, Mariëlle, Jeanette & Henk

 

Blijf op de hoogte:
Houd deze pagina in de gaten en volg ons op Instagram en Facebook voor de laatste updates en een kijkje achter de schermen:

  •  

Nieuwscategorieën