Bardienst bij TCU

Om de kosten van het clubhuis, de drankjes en hapjes, laag te houden, draait ieder seniorlid van TCU elk seizoen 2 keer of meer een dienst. Het is voor onze club erg belangrijk dat de bar- en keukenbezetting goed geregeld zijn, vooral tijdens de competitie en toernooien, maar ook op ‘normale tennisdagen’.

Wie draait er bar/keukendienst?
Ieder TCU seniorlid van 18 tot 70 jaar. Voor leden van 70 jaar en ouder is dit op basis van vrijwilligheid. 

Wat houdt de dienst in?
Je kunt kiezen tussen uit bardiensten of keukendiensten. Bij een dienst van 4 uur krijg je 4 punten en bij een dienst van 2 uur krijg je 2 punten. 
Ben je handig in de keuken? Dan stellen wij het zeer op prijs als je een keukendienst invult: ze zijn in de regel wat moeilijker bezet te krijgen dan bardiensten.

Na afloop van jouw gedraaide diensten zal bij 8 punten je barborg worden teruggestort. Het is van groot belang dat je na je dienst je naam invult op het formulier dat in de map achter de bar ligt.

Wat moet ik allemaal doen tijdens een bardienst?
Bekijk op ons YouTube kanaal de filmpjes hierover. Dan weet je alles!

Wat moet ik doen als ik echt geen bardienst wil doen?
Mocht je voorafgaand aan het seizoen al weten dat je geen bar/keukendienst wilt draaien, meldt dit dan voor de start van het seizoen aan de barcommissie via [email protected]. Dan kunnen wij hier rekening mee houden. Uiteraard krijg je in dat geval de barborg van € 70, die is ingehouden met je contributiebetaling, niet terug.

Online inschrijven
Inschrijven voor je bar/keukendiensten gaat via deze website of via de KNLTB ClubApp. Zie onderaan deze pagina hoe dit werkt.

Wat moet ik doen als ik niet kan op de dag dat ik sta ingepland voor mijn bar/keukendienst?
Het kan altijd voorkomen dat je onverhoopt de desbetreffende bar- en/of keukendienst niet kunt. In dat geval moet je zelf zorgen voor vervanging. Geef via [email protected] aan ons door wie jouw vervanger is. En plan zelf een nieuwe dienst in. Als het echt niet lukt een vervanger te vinden, MELDT DIT DAN OP TIJD BIJ ONS!

Bij problemen, vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar [email protected]

Inschrijven bardienst via de KNLTB Club App op je telefoon
Voor het inplannen van de bardiensten maken wij van de KNLTB Club-app

 • Download eerst de KNLTB Club App
 • Zoek vervolgens naar onze club (T.C. Uithoorn) en log in met je bondsnummer en je wachtwoord.
  (Als je je wachtwoord bent vergeten klik je op  “kwijt of vergeten” en volgt de instructies op om een nieuw wachtwoord aan te maken.)
 • Als je bent ingelogd ga je naar “dienstenplanner”: ga eerst naar 'Club' en vervolgens naar 'Diensten': je ziet dan een overzicht van alle data en beschikbare diensten.
 • Vervolgens ga je naar de datum van jouw voorkeur en kijkt welke diensten er beschikbaar zijn.
 • Klik op de gewenste dienst en vervolgens op inplannen.LET OP: eenmaal ingeschreven voor een bar- of keukendienst, dan is de planning van jouw bar/keukendienst definitief. Als je bij nader inzien toch niet kan, zorg dan voor vervanging. Als dat echt niet lukt, mail dan naar [email protected]

Inschrijven bardienst via de website

 • Klik rechtsbovenin de website op 'Mijn Club' en log in.
  Weet je je wachtwoord niet meer? Klik op 'wachtwoord vergeten' en vul je bondsnummer in. Je ontvangt dan per e-mail een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.
 • Ga vervolgens naar de 'Diensten', waar je kunt zien welke diensten er nog vrij zijn via 'lijst' of via 'kalender': de groene diensten zijn allemaal nog open.
 • Klik op de gewenste dienst en vervolgens op inplannen.
  LET OP: eenmaal ingeschreven voor een bar- of keukendienst, dan is de planning van jouw bar/keukendienst definitief. Als je bij nader inzien toch niet kan, zorg dan voor vervanging. Als dat echt niet lukt, mail dan naar [email protected]