Lid worden van TCU

Tennis Club Uithoorn is een van de meest open verenigingen in de omgeving, dus ook wanneer je niemand kent is dat geen probleem. Kom bijvoorbeeld eens naar rackettrekken op woensdagavond, doe mee aan onze toernooitjes en binnen een mum van tijd heb je je plekkje op de club gevonden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor tennisles.

Het zomerseizoen loopt van 1 april t/m 31 oktober. Indien het weer het toelaat gaat het park midden maart open en kunnen de banen tot eind oktober gebruikt worden. We zullen op de nieuwe banen (begin 2021 zijn alle banen vernieuwd!) ook in de winter gaan spelen (dus na 31 oktober 2021). Hiervoor zal een apart tarief komen – informatie volgt.

Klik hier voor de contributietarieven

TCU heeft de bar en het park in eigen beheer. Dit betekent dat er vrijwilligers op allerlei gebieden nodig zijn. Om deze reden is iedere senior van 18 tot en met 67 jaar verplicht om elk seizoen 2 bardiensten te draaien. Je eerste bardienst(en) zal onder begeleiding zijn.

Als je je inschrijft vóór 1 juni van het lopende jaar, krijg je bovendien eenmalig 30% korting op de contributie.
Word je op of na 1 juni lid, dan wordt de contributie pro rata toegepast.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Klik dan hier om je aan te melden. Voor aanmelding is ook een pasfoto vereist, deze kun je per email sturen naar [email protected]

Lidmaatschap opzeggen
Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 31 december van het lopende jaar via email bij de ledenadministratie: [email protected]