Lid worden van TCU

Tennis Club Uithoorn is een van de meest open verenigingen in de omgeving, dus ook wanneer je niemand kent is dat geen probleem. Kom bijvoorbeeld eens naar rackettrekken op woensdagavond, doe mee aan onze toernooitjes en binnen een mum van tijd heb je je plekkje op de club gevonden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor tennisles.

Het zomerseizoen loopt van 1 april t/m 31 oktober. TCU heeft in het voorjaar haar tennisbanen opnieuw aangelegd. Op deze nieuwe banen kan ook in de winter getennist worden, onder voorbehoud van vorstperiodes en extreme weersomstandigheden. We hanteren een apart contributietarief voor het zomerseizoen en voor het winterseizoen.

Klik hier voor de contributietarieven

TCU heeft de bar en het park in eigen beheer. Dit betekent dat er vrijwilligers op allerlei gebieden nodig zijn. Om deze reden is iedere senior van 18 tot en met 67 jaar verplicht om elk seizoen 2 bardiensten te draaien. 

Aanmelden
Enthousiast geworden? Klik dan hier om je aan te melden. Voor aanmelding is ook een pasfoto vereist, deze kun je per email sturen naar [email protected]

Lidmaatschap opzeggen
Opzegging van het zomerlidmaatschap dient te gebeuren voor 31 december van het lopende jaar via email bij de ledenadministratie: [email protected]

Het winterlidmaatschap eindigt automatisch op 31 maart.