Bedankt voor een fantastisch Ute Hoirne Wijnschuur Culinair Open 2024!

09 juli 2024


Wij willen alle deelnemers, vrijwilligers, sponsors en restaurants bedanken voor hun bijdrage aan een fantastisch Ute Hoirne Wijnschuur Culinair Open 2024. Wat een week hebben we gehad! Jullie sportiviteit en enthousiasme hebben dit toernooi tot een groot succes gemaakt.

Een speciaal bedankje aan onze vrijwilligers Zonder jullie inzet en enthousiasme hadden we dit evenement niet tot in de puntjes kunnen verzorgen. Jullie hulp bij de organisatie, het klaarzetten van de banen, de catering en alle andere taken was van onschatbare waarde. Dank jullie wel!

Dank aan alle toeschouwers Ook een groot dankjewel aan alle toeschouwers die langs de banen stonden. Jullie aanwezigheid en gezelligheid hebben bijgedragen aan de fantastische sfeer tijdens het toernooi. Het was geweldig om zoveel support te zien voor de spelers.

Bijzondere dank aan de toernooicommissie Onze speciale dank gaat uit naar de toernooicommissie voor hun inzet en enthousiasme waarmee ze elk jaar weer het toernooi organiseren. Dit jaar willen we Gerard Treur en Henk van der Deijl in het bijzonder bedanken. Voor hen beiden was dit het laatste jaar in de commissie van het Ute Hoirne. Jarenlang hebben ze zich met hart en ziel ingezet voor dit evenement. Gerard, al 10 jaar ‘Mr Ute Hoirne’ en daarvoor ook al jaren actief bij onze vereniging, verantwoordelijk voor de commerciële kant van het toernooi, regelde onze sponsoren, de restaurants en was dagelijks te vinden bij de club. Henk, ons trouwe gezicht achter de wedstrijdbalie, stond altijd klaar voor een praatje en bemoedigende woorden. We zullen jullie beide missen in de commissie en zijn ontzettend dankbaar voor alles wat jullie voor het toernooi hebben betekend. Gelukkig zullen we de heren ook volgend jaar vast en zeker weer terugzien achter de wijnbar 😊.

Culinair genieten dankzij onze restaurants Een speciaal bedankje gaat uit naar de restaurants Vadevi, Geniet aan de Amstel, Rechthuis aan de Amstel, en Esplanade Due Tempi. Elke avond hebben jullie ons verrast met de lekkerste gerechten. Jullie culinaire kunsten maakten elke avond tot een feest.

Onze hoofdsponsor, De Wijnschuur Tot slot willen we De Wijnschuur bedanken voor het selecteren en schenken van de heerlijke wijnen die perfect pasten bij de gerechten. Jullie bijdrage maakte het culinaire aspect van het toernooi compleet.

Fantastische actiefoto's van Inge Zoals velen van jullie gemerkt hebben, was onze Inge regelmatig met haar camera te vinden op de club. Ze maakte fantastische actiefoto's op de baan en legde elke emotie vast. We zijn ontzettend dankbaar dat zij deze prachtige foto's heeft willen maken.

Je kunt ze hier bewonderen:

 

De foto’s van alle kampioenen en andere ‘mobiele’ foto’s vind je hier: 

We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe editie van het Ute Hoirne Wijnschuur Culinair Open. Nogmaals bedankt voor jullie inzet, aanwezigheid en gezelligheid. Samen hebben we er een onvergetelijk toernooi van gemaakt!

Met sportieve groet, Het Bestuur van TC Uithoorn

Nieuwscategorieën