Word Vrijwilliger bij TC Uithoorn – Samen Maken We Het Verschil!

02 mei 2024


Het tennisjaar bij TC Uithoorn is al volop in gang en dankzij de onmisbare hulp van onze vrijwilligers hebben we al veel mooie momenten beleefd. Van de Open Dag tot de recente TieBreak Challenge, elke activiteit is een succes dankzij de inzet van onze fantastische vrijwilligers. Bekijk onze bruisende agenda hier >>

Wil jij ook deel uitmaken van ons team van enthousiaste vrijwilligers? Heb je zin om iets terug te doen voor de club en tegelijkertijd veel plezier te maken? Dit is je kans! We zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers voor de jeugdcommissie in het team van Jolanda en iemand om Birgit te helpen met de inkoop van verse producten tijdens onze competitiedagen en toernooien.

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een significant verschil en helpt ons om TC Uithoorn de leukste club in de regio te houden. 

Waarom Vrijwilliger Worden?
Jouw inzet heeft directe impact op het succes van onze evenementen en de sfeer in de club.
Werk samen met een groep gelijkgestemde enthousiastelingen die allemaal dezelfde passie delen.
Naast het harde werk is er ook veel ruimte voor plezier en gezelligheid. En natuurlijk word je uitgenodigd voor onze jaarlijkse vrijwilligersborrel. 

Ben je geïnteresseerd?
Lees hieronder voor welke rollen we nu mensen zoeken. 

Wil jij op een andere manier een sleutelrol kunt spelen in onze gemeenschap? Neem contact op met het bestuur van onze club (via  [email protected] of spreek iemand persoonlijk aan om jouw ideeën te bespreken!

 

Openstaande vacatures

Kom de Barcommissie versterken – Samen maken we elk evenement gezellig!

Wil jij een centrale rol spelen in het hart van onze clubactiviteiten? Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden die Birgit willen ondersteunen bij de inkoop van verse producten. Neem deel aan een team dat zorgt voor heerlijke maaltijden en koele drankjes tijdens onze competities en toernooien!

Wat ga je doen?

Boodschappen: 
Help eens per 2 tot 4 weken met het kopen van verse ingrediënten zoals kaas, ham, eieren, en sla. Maak het verschil door Birgit te ondersteunen en de last van haar schouders te halen.

Evenementondersteuning: 
Wees erbij tijdens de spitsuren in onze keuken of bij de bar tijdens evenementen en toernooien. Jouw hulp zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt!

Wat wij bieden?
Een kans om deel uit te maken van een actieve en gezellige groep vrijwilligers.
De mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van onze evenementen en de sfeer op onze club.

Wij streven ernaar van onze club de gezelligste club te maken, en dat kunnen we niet zonder jou! 

Interesse?
Neem contact op met Jordy via [email protected] voor meer informatie.

_____________________

Word lid van de Jeugdcommissie – Een oproep aan alle enthousiaste ouders en leden!

De toekomst van onze club ligt in de handen van onze jeugd, en jij kunt een cruciale rol spelen in hun sportieve ontwikkeling. Ben jij gepassioneerd over het bevorderen van onze prachtige sport onder onze jongeren? Sluit je dan aan bij onze Jeugdcommissie!

Je draagt bij aan het organiseren van de leukste evenementen, zoals de open dag, jeugdclubkampioenschappen en bijzondere evenementen zoals de Midzomernacht. Dit is jouw kans om een blijvende impact te maken op onze jonge atleten en hen te helpen hun liefde voor tennis te ontwikkelen.

Ons huidige team van commissieleden:
Op dit moment bestaat onze commissie uit een groep enthousiaste ouders van jeugdleden die na dit seizoen graag het stokje willen overdragen aan een nieuwe generatie.

Wij zoeken:
Enthousiaste ouders en leden met een hart voor de jeugd die willen helpen bij het organiseren van competities en speciale evenementen, zoals open dagen en Midzomernachtfeesten.

Kom in actie:
Wil je dat er meer gebeurt voor onze jeugd dan alleen competities? Wil je helpen een verschil te maken in hun sportieve en sociale ontwikkeling? Meld je dan aan als lid van de Jeugdcommissie! Ook als je meer informatie wilt, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen via [email protected].

We kijken uit naar jouw frisse ideeën en enthousiasme!

Nieuwscategorieën