Uitgesteld: Tennis instuif voor jeugd van 6 tm 17 jaar

06 april 2021


UPDATE 6 april 2021:
Helaas is er vertraging opgelopen in de oplevering van de banen, waardoor de jeugdinstuif van 10 april niet kan doorgaan. 


Op zaterdag 10 april (onder voorbehoud dat onze nieuwe banen gereed zijn) organiseert TC Uithoorn van 13.00 - 16.00 uur een tennis instuif voor alle jeugd van 6 t/m 17 jaar: een tennisgerelateerde sport en spel middag verzorgd door onze tennisleraren!
 
Start clinic: 13.15 uur
Pauze: 14.00-14.30 uur
Wedstrijdjes: 14.30-15.45 uur
Afsluiting: King of the court
 
Deze middag is speciaal voor alle jeugd, ook als je geen lid bent! Dus voor iedereen geldt: trommel je kinderen, kleinkinderen, vriendjes en vriendinnetjes op en kom op zaterdagmiddag 10 april naar de club, dan maken we er een te gekke dag van! Rackets zijn aanwezig, maar als je er al eentje hebt thuis, neem hem zeker mee!
 
Let op: Ouders mogen hun kinderen wegbrengen naar het park, maar moeten daarna helaas wel weer vertrekken, dit ivm de corona regels.
 
Vond je deze middag nou heel erg leuk? Dan kun je naar aanleiding van de instuif middag gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod: 30% korting op het lidmaatschap en een GRATIS proefles!
 
Zijn er vragen, mail dan naar de jeugdcommissie: [email protected]
 
Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie

Nieuwscategorieën