Terugblik en foto's Clubkampioenschappen Enkel/Dubbel Senioren

03 september 2021


Wij willen graag met jullie terugkijken op de afgelopen clubkampioenschappen.
Want wat was het weer gezellig en wat hebben we weer allemaal genoten van leuke wedstrijden en gezelligheid op en naast de baan.

Daarvoor willen wij natuurlijk allereerst de toernooicommissie bedanken! En naast de commissieleden zijn er nog heel veel leden die er samen voor gezorgd hebben dat het zo'n geweldige week was en dat alles soepel verliep. 

Er werden namelijk niet alleen wedstrijden gepland. Er werden ook tennislessen verschoven, baanverlichting aangepast, banen geblokkeerd en tennisbanen geprepareerd zodat de wedstrijden gespeeld konden worden.

Er werden bardienstroosters gemaakt, bar- en keukendiensten gedraaid (soms extra lang!), inkopen gedaan en heerlijke biefstukken gebakken. Er werden flyers gemaakt om te vertellen over deze biefstukken en er werden prijzen geregeld voor de finalisten. Ter voorbereiding van de wijnproeverij van sponsor De Wijnschuur zorgden er mensen voor kaasjes, druiven en statafels.

Er werd een geweldige pubquiz voorbereid en tijdens deze avond werden de drankjes bij de tafels gebracht! Ook de tent voor de pubquiz kwam er niet zomaar te staan, net als het prachtige decor en apparatuur van de quiz (van sponsor Careca Verhuur!). En het was ook niet zonder helpende handen zomaar weer verdwenen 🙂.

Kortom: alleen dankzij de inzet, flexibiliteit en medewerking van heel veel leden kon deze heerlijke week tot stand komen.

Wij zijn trots op onze club met leuke mensen en willen iedereen die een bijdrage geleverd heeft EN natuurlijk alle deelnemers van harte bedanken.

We hopen jullie allemaal bij het volgende toernooi weer te zien!

Hartelijke groet van het bestuur.

Gelukkig hebben we de foto's nog: 
https://flic.kr/s/aHsmWwN7Yj

 

 
 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen