TCU zoekt versterking voor barcommissie en jeugdcommissie

09 mei 2022


Beste leden en ouders van jeugdleden van TCU

Zoals iedereen weet draait elke club op vrijwilligers. Bij ons is dat niet anders. Er zijn gelukkig flink wat vrijwilligers actief bij TCU: kijk hier maar eens wie dat allemaal zijn >> 

Alle commissies zijn achter de schermen hard bezig met het organiseren van allerlei leuke activiteiten en met de dagelijkse dingen, zodat iedereen optimaal kan genieten van onze tennisbanen, het park, toernooien/competitie en alle andere dingen. In twee commissies zijn wij op zoek naar versterking en daarom vragen wij jouw hulp.

Barcommissie zoekt hulp voor inkoop en vers!
Help jij mee de bar-inkoop en -verkoop op rolletjes te laten lopen? De barcommissie is alweer lekker van start gegaan de eerste maand van het seizoen: de keukenvoorraden worden aangevuld, plannen voor de toernooien gemaakt en op het terras kun je alweer genieten van een broodje, een koffie of een wijntje.  

De barcommissie bestaat uit Birgit, Jordy, Marije, Petra en Sanne. Maar wat wij als barcommissie nog missen is versterking in ons gezellige “team vers” (Marije en Birgit) om de wekelijkse verse boodschappen te halen (voor evenementen en competitiedagen). Dit doen we samen en in roulerende samenstelling, waardoor het per week minimale tijd kost.    

Je hoeft geen horecatijger te zijn om dit te kunnen. Zijn wij ook niet 😉.  Anders dan dat de naam ‘commissie’ doet vermoeden hoef je ook geen vergadertijger te zijn: we vergaderen af en toe.  

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en wil jij je steentje bijdragen aan de gezelligste tennisbar van de leukste tennisvereniging? Meld je dan nu aan bij de barcommissie, ook voor meer informatie: [email protected]/06-24864614  

Jeugdcommissie zoekt versterking van minimaal 1 ouder
De jeugdcommissie bestaat uit Dorianne, Jolanda en Viola. Ook wij zoeken versterking die ons kan helpen bij het organiseren van de competitie, toernooien en andere leuke evenementen voor de jeugd. Dit is uiteraard vooral een oproep aan alle ouders van jeugdleden: het is echt geen dagtaak, maar er is best heel veel te doen binnen deze commissie die heel veel plannen heeft, maar niet altijd de tijd beschikbaar.

Kortom: wil je ook dat er leuke evenementen georganiseerd worden voor de jeugd? Meld je aan bij de jeugdcommissie! [email protected]

Denk nou niet "een ander doet het wel", want dank kan het gebeuren dat je aan de bar geen broodje meer kunt bestellen of dat er voor de jeugd geen competitie of toernooien georganiseerd kunnen worden.  Dat zou toch jammer zijn! En bovendien: het is geeft een erg goed gevoel en is reuze gezellig om een bijdrage te leveren aan onze leuke club. Dus meld je aan en help waar je kan om het voor iedereen een TOP-tennisseizoen te laten worden.

PS: ook in andere commissie is het soms handig om extra ‘handjes’ te hebben bij het regelen van losse taken. Wil jij je niet committeren aan een commissie maar wel af en toe wat doen? Meld je dan via [email protected] en we nemen contact op zodra we hulp nodig hebben.

PSPS: het vullen van het bardienstrooster gaat inmiddels de goede kant op! Heb jij nog geen diensten ingevuld? Aarzel niet en plan ze  nu meteen in via de ClubApp of via de website >>

Met sportieve groet,  
Het bestuur
Barcommissie
Competitieleiders
Toernooicommissie
Jeugdcommissie
Commissie Parkbeheer 

Nieuwscategorieën