Je kunt je inschrijven voor Ute Hoirne Culinair!

07 mei 2024


Het is weer zover! Van 22 tot en met 30 juni is TC Uithoorn weer in de ban van ons jaarlijkse hoogtepunt: het Ute Hoirne Culinair Open. Dit jaar voor de 43e keer, en groter en smakelijker dan ooit, mede mogelijk gemaakt door onze trotse hoofdsponsor, De Wijnschuur.

Culinair Tennisspektakel Wacht op Jou!
Elke speeldag trakteren we je niet alleen op toptennis, maar ook op een culinair feest. Dit jaar hebben we een aantal prachtige restaurants uit de regio die de avonden zullen vullen met hun culinaire kunsten. Hoogtepunt? Onze befaamde biefstukken zijn terug op het menu op zaterdag – mis dat niet! Belangrijk om te weten: voor het eten hoef je niet te reserveren. We serveren op basis van 'op=op', dus wees er op tijd bij!

Doe Mee of Moedig Aan!
Schrijf je in voor enkel-, dubbel- of gemengd dubbelspel, beschikbaar in categorieën 4 t/m 8. En ja, dit jaar zijn er weer verliezersrondes, als de planning het toelaat! Inschrijven kan nu via: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/308B167D-7D54-47F8-B2A8-8664C40700F6

Niet van Plan om Mee te Spelen?
Ook als je niet meespeelt, ben je van harte welkom om de wedstrijden te bekijken en mee te genieten van het heerlijke eten. Elke toeschouwer kan genieten van de culinaire hoogtepunten, ongeacht of je speelt of niet. Proef ook zeker een glaasje wijn van onze hoofdsponsor, De Wijnschuur, en laat je verrassen door hun uitstekende selectie wijnen die perfect samengaan met de culinaire gerechten van de avond.

Win Mooie Prijzen
Elke dinsdag en vrijdag verloten we prachtige prijzen onder onze gasten. Zorg dat je deze dagen niet mist en wie weet ga jij naar huis met een van de geweldige prijzen!

Klaar voor de Start?
Meld je aan voor een week vol passie en plezier. Volg ons op Instagram voor alle updates en behind-the-scenes actie: Ute Hoirne Instagram. We kijken uit naar je deelname en om samen met jou en De Wijnschuur een fantastisch toernooi te beleven!

Tot snel op de baan,
Het Ute Hoirne Organisatieteam
Gerard, Mike, Mariëlle, Jeanette & Henk

Je kunt je nu inschrijven via deze link >>

Blijf op de hoogte:
Houd deze pagina in de gaten en volg ons op Instagram en Facebook voor de laatste updates en een kijkje achter de schermen:

Nieuwscategorieën