Doe mee aan de Vul de Kas actie van AH Jos van den Berg en steun Tennis Club Uithoorn!

23 augustus 2021


Van 23 augustus tot en met 31 december a.s. vindt de Vul de Kas actie van Albert Heijn voor de eerste maal plaats. Tijdens deze actie ontvangen klanten van Albert Heijn Jos van den Berg bij iedere € 15,00 aan boodschappen een voucher met een code. Deze voucher vertegenwoordigt € 0,10 en deze kun je doneren aan je favoriete vereniging, school of stichting. Wij hopen natuurlijk je deze doneert aan Tennis Club Uithoorn!

Hoe werkt het?
Op elke voucher staat een QR code die je kunt scannen met je telefoon. Je komt dan automatisch op de website www.sparenbij-jos.nl, waar je het gespaarde bedrag kunt toekennen aan onze club. 

Doe je het liever via de computer?
Ga naar www.sparenbij-jos.nl en vul de code in die op de voucher staat. 

Wij hopen natuurlijk dat je voor ons gaat sparen!

De tussenstanden zijn te volgen in de winkel van Albert Heijn Jos van den Berg, via de website www.sparenbij-jos.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/ahjosvdberg

Verdien BONUS voor TCU!
Naast het verzamelen van zoveel mogelijk vouchers en daarmee dus euro’s, kunnen wij BONUSVOUCHERS verdienen door zoveel mogelijk aandacht te geven aan de actie. Dit kan onder andere door een zo ludiek mogelijke actie uit te voeren en deze te delen op onze (social) mediakanalen. Als je hier een idee voor hebt of hier aan mee zou willen doen horen wij dit heel graag!

Als je vragen hebt over deze actie, neem dan contact met ons op via [email protected] Uiteraard staan wij open voor leuke ideeën. 

Laten we met zijn allen zoveel mogelijk geld binnenhalen! 

Nieuwscategorieën