Aan alle deelnemers aan de interne laddercompetitie (en degenen die dat nog willen gaan doen)  

21 juli 2021


De KNLTB Match App heeft een update! Je kunt nu elke ronde (dus elke 2 weken) kiezen hoeveel wedstrijden je wilt spelen:

  • 0  (als jij of je partner de komende 2 weken niet beschikbaar zijn, bijvoorbeeld ivm vakantie)
  • 1  (jullie krijgen 1 tegenstander voor de komende 2 weken)
  • 2 (jullie krijgen 2 tegenstanders voor de komende 2 weken)
    Let op: je geeft dit voor het einde van de huidige ronde aan. Dus in onderstaande voorbeeld: VOOR 1 augustus geef je aan of je de volgende ronde tegen 0, 1 of 2 tegenstanders wilt spelen. Als je 2 wedstrijden wilt spelen, betekent dit wel dat je weinig verhinderingen samen kunt hebben.

 

Een aantal opmerkingen
De laddercompetitie loopt nu een aantal weken en we krijgen heel veel positieve reacties: fijn te horen! Hopelijk melden zich nog meer koppels aan. Ook na de clubkampioenschappen zullen we doorgaan met de laddercompetitie en evt ook een mix en/of een enkelcompetitie toevoegen.

Waar krijgen we vragen/opmerkingen over?

  • Vergeten uitslag in te voeren. Elke ronde eindigt op zondagavond. Zorg ervoor dat je vóór zondagavond 23.59 uur de uitslag hebt ingevoerd. Anders geldt de wedstrijd als niet gespeeld. Elke maandagochtend start immers een nieuwe ronde op basis van de resultaten van de ronde ervoor.
  • 2 banen na elkaar reserveren om een wedstrijd te spelen. Dat is niet de bedoeling.  Je dupeert hiermee andere leden. Als jullie ervoor kiezen om niet ‘een uur’ te spelen, kies dan een rustiger moment in de week (overdag of in het weekend, iig NIET tussen 7 en 9 uur ’s avonds) om jullie wedstrijd te spelen.

Hoe kun je jouw versie van de App updaten?
Ga naar de App Store of Google Play, zoek op KNLTB Match en update jouw app.

Wil je ook mee gaan doen met de ladder competitie?
Dat kan nog steeds! Lees hier hoe je je aan kunt melden >>   

Nieuwscategorieën