Lid worden van TCU

Tennisclub Uithoorn is een van de meest open verenigingen in de omgeving, dus ook wanneer je niemand kent is dat geen probleem. Kom bijvoorbeeld eens naar rackettrekken op woensdagavond of naar de vrijdag mixavond en binnen een mum van tijd heb je je plekje op de club gevonden.

Het seizoen loopt van 1 april t/m 31 oktober. Indien het weer het toelaat gaat het park midden maart open en kunnen de banen tot eind oktober gebruikt worden. Gedurende de winter is het park in principe gesloten.

TCU heeft de bar en het park in eigen beheer. Dit betekent dat er vrijwilligers op allerlei gebieden nodig zijn. Om deze reden is iedere senior van 18 tot 67 jaar verplicht om elk seizoen 2 bardiensten te draaien. Het eerste jaar zal dit altijd onder begeleiding zijn.

Aanmelden

Enthousiast geworden, klik dan hier om je aan te melden. Voor aanmelding is ook een pasfoto vereist, deze kun je per email sturen naar ledenadministratie@tcuithoorn.nl.

Lidmaatschap opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 31 december van het lopende jaar via email bij de ledenadministratie: ledenadministratie@tcuithoorn.nl

Contributie 2019

Senioren

Lidmaatschap Senior €182,50
Lidmaatschap 65 tm 74 jr
(betaalt geen barborg)
€182,50
Bardienst (borg) € 50,00
Donatie/senioren 75+ € 54,50
Studenten 18 t/m 24 €139,00

Junioren

tot 10 jaar € 81,00
tot 17 jaar € 101,50
3de junior uit één gezin Gratis

De minimum leeftijd voor junioren bedraagt 6 jaar en kunnen lid worden in het jaar waarin ze hun zesde verjaardag gaan vieren.

Een junior wordt senior in het jaar dat hij/zij 18 wordt.