Lid worden van TCU

Tennisclub Uithoorn is een van de meest open verenigingen in de omgeving, dus ook wanneer je niemand kent is dat geen probleem. Kom bijvoorbeeld eens naar rackettrekken op woensdagavond of naar de vrijdag mixavond en binnen een mum van tijd heb je je plekje op de club gevonden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor tennisles.

Het seizoen loopt van 1 april t/m 31 oktober. Indien het weer het toelaat gaat het park midden maart open en kunnen de banen tot eind oktober gebruikt worden. Gedurende de winter is het park in principe gesloten.

TCU heeft de bar en het park in eigen beheer. Dit betekent dat er vrijwilligers op allerlei gebieden nodig zijn. Om deze reden is iedere senior van 18 tot en met 67 jaar verplicht om elk seizoen 2 bardiensten te draaien. Het eerste jaar zal dit altijd onder begeleiding zijn.

Aanmelden

Enthousiast geworden, klik dan hier om je aan te melden. Voor aanmelding is ook een pasfoto vereist, deze kun je per email sturen naar ledenadministratie@tcuithoorn.nl.

Lidmaatschap opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 31 december van het lopende jaar via email bij de ledenadministratie: ledenadministratie@tcuithoorn.nl

Contributie 2020

Senioren

Lidmaatschap Senior €182,50
Lidmaatschap 68 tm 74 jr
(betaalt geen barborg)
€182,50
Bardienst (borg) € 50,00
Donatie/senioren 75+ € 54,50
Studenten 18 t/m 24 €139,00

Junioren

tot 10 jaar € 81,00
tot en met  17 jaar € 101,50
3de junior uit één gezin Gratis

Peildatum: 1 januari van het huidige jaar.

De minimum leeftijd voor junioren bedraagt 6 jaar. Je kunt lid worden in het jaar dat je je zesde verjaardag viert.

NB Voor de KNLTB competitie word je senior in het jaar dat je 18 wordt. Je betaalt dat jaar nog wel  juniorencontributie bij TCU.