Bardiensten

Om de exploitatiekosten van het clubhuis laag te houden, draait ieder lid (ouder dan 18 jaar tot 67 jaar) elk jaar 2 bar- en/of keukendiensten. Voor leden ouder dan 66 jaar is dit op basis van vrijwilligheid. Er kan een keuze worden gemaakt uit 2 bardiensten, 1 bar- en 1 keukendienst of 2 keukendiensten. Een dienst duurt 4 uur. Na afloop van de 2 diensten, zal de barborg worden teruggestort. Belangrijk hierbij is dat je je naam invult op het formulier dat op de bar ligt.

Indien je geen 2 bar- en/of keukendienst aan het eind van het seizoen hebt gedraaid, zal de barborg van EUR 50.- niet worden uitgekeerd. Mocht je voorafgaand aan het seizoen al weten dat je geen bar- en/of keukendienst wenst te draaien, verzoeken wij jou dit voor 25 maart aan ons door te geven via bardienstonline@tcuithoorn.nl. Dan kunnen wij hier voorafgaand aan het seizoen rekening mee houden.

Inschrijven voor de 2 bar- en/of keukendiensten kan op de club wanneer de tennispas wordt opgehaald of nadien online. De online inschrijving wordt eind maart beschikbaar. Indien je je na 15 april nog niet hebt ingeschreven, zullen wij jou indelen op de openstaande bar en/of keukendiensten. Hiervan krijg je vervolgens een geautomatiseerd bericht waarop de dienst vermeld staat. Mocht deze dienst je echt niet uitkomen, dan dien je zelf te ruilen en aan ons door te geven op onderstaand e-mail adres.

Het kan altijd voorkomen dat je onverhoopt de desbetreffende bar- en/of keukendienst niet kunt. Wij verzoeken je dan eerst om zelf vervanging te regelen en dit aan ons door te geven. Mocht het echt niet lukken dan kun je dit ook melden aan onderstaand adres.

Inschrijven bardienst
Klik hier om je in te schrijven voor de bardiensten. Inloggen gaat met je bondsnummer en je zelf gekozen wachtwoord.
Wachtwoord vergeten?
Je kunt zien welke bar- en keukendiensten nog beschikbaar zijn door in te loggen met gebruikersnaam “bardienst” en wachtwoord “bardienst”.
Stuur vervolgens een mail naar bardienstonline@tcuithoorn.nl om door te geven wanneer je bar- of keukendienst wilt doen.

Bij problemen, vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar bardienstonline@tcuithoorn.nl