Bardiensten bij TCU

Om de kosten van het clubhuis, de drankjes en hapjes, laag te houden, draait ieder seniorlid van TCU elk jaar 2 keer een bar- of keukendienst van 4 uur. Het is voor onze club erg belangrijk dat de bar- en keukenbezetting goed geregeld zijn, vooral tijdens de competitie en toernooien, maar ook op ‘normale tennisdagen’! En ja, dat kan soms betekenen dat je een uurtje langer dienst doet. Maar bedenk dan: je doet het voor de club!
Laten we dit jaar met elkaar zorgen voor een optimale bar/keukenbezetting!

Wie draait er bar/keukendienst en waarom?
Ieder TCU seniorlid van 18 tot 67 jaar. Voor leden ouder dan 66 jaar is dit op basis van vrijwilligheid. We doen dit om de exploitatiekosten van het clubhuis laag te houden. Na afloop van jouw 2 diensten, zal de barborg worden teruggestort. Het is daarom van groot belang dat je na je dienst je naam invult op het formulier dat in de map achter de bar ligt.

Wat houdt de dienst in?
Je kunt kiezen tussen: 2 bardiensten, 1 bar- en 1 keukendienst of 2 keukendiensten. Elke shift duurt 4 uur.
Ben je handig in de keuken dan stellen wij het zeer op prijs als je deze dienst dan invult, ze zijn in de regel wat moeilijker bezet te krijgen dan bardiensten.

Wat moet ik doen als ik echt geen bardienst wil doen?
Mocht je voorafgaand aan het seizoen al weten dat je geen bar/keukendienst wilt draaien, meldt dit dan voor de start van het seizoen aan de barcommissie via bardienstonline@tcuithoorn.nl. Dan kunnen wij hier rekening mee houden. Uiteraard krijg je in dat geval de barborg van Eur 50, die is ingehouden met je contributiebetaling, niet terug.

Hoe plan ik mijn diensten in?
Inschrijven voor je 2 bar/keukendiensten kan op de club op de 2 avonden in maart wanneer je ook je tennispasje kunt ophalen. Daarna kan het online.

Online inschrijven
Online inschrijven kan via de KNLTB Club App. Zie rechts op deze pagina hoe dit werkt

LET OP! Schrijf je uiterlijk 15 april in voor je bar/keukendienst!
Indien je je na 15 april nog niet hebt ingeschreven, zal de barcommissie jou zelf indelen op de openstaande dagen. Hiervan krijg je vervolgens een geautomatiseerd bericht waarop de dienst vermeld staat.

Wat moet ik doen als ik niet kan op de dag dat ik sta ingepland voor mijn bar/keukendienst?
Het kan altijd voorkomen dat je onverhoopt de desbetreffende bar- en/of keukendienst niet kunt. In dat geval moet je zelf zorgen voor vervanging. Geef via bardienstonline@tcuithoorn.nl aan ons door wie jouw vervanger is. En plan zelf een nieuwe dienst in. Als het echt niet lukt een vervanger te vinden, MELDT DIT DAN OP TIJD BIJ ONS!

Bij problemen, vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar bardienstonline@tcuithoorn.nl

Inschrijven bardienst via de  KNLTB Club App
Vanaf seizoen 2019 maken wij van de KNLTB Club-app, een nieuw programma voor de bar/keukenbezetting.

  • Download eerst de KNLTB Club App
  • Zoek vervolgens naar onze club (T.C. Uithoorn) en log in met je bondsnummer en je wachtwoord.
    (Als je je wachtwoord bent vergeten klik je op  “kwijt of vergeten” en volgt de instructies op om een nieuw wachtwoord aan te maken.)
  • Als je bent ingelogd ga je naar “dienstenplanner”. Deze vind je onderaan de club pagina (dus doorscrollen naar beneden).
  • Klik in de dienstenplanner rechtsboven op de calender (icoon met 31) om de agenda tevoorschijn te krijgen.
  • Vervolgens ga je naar de datum van jouw voorkeur en kijkt welke diensten er beschikbaar zijn.
  • Klik op de gewenste dienst en vervolgens op inplannen.LET OP: eenmaal ingeschreven voor een bar- of keukendienst, dan is de planning van jouw bar/keukendienst definitief. Als je bij nader inzien toch niet kan, zorg dan voor vervanging. Als dat echt niet lukt, mail dan naar bardienstonline@tcuithoorn.nl

Bij problemen, vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar bardienstonline@tcuithoorn.nl