TCU seizoen 2020 – een terugblik

2020 is voor de hele wereld een ander jaar dan alle andere jaren. Nu het park (bijna!) gesloten is voor de winter, kijken wij graag even terug op tennisseizoen 2020, want ondanks dat we begin dit seizoen 5 weken niet konden tennissen, kijken wij terug op een vol en geslaagd seizoen.

Klik hier om onze terugblik op seizoen 2020 te lezen 

Wij zijn erg trots op onze club en alle leden die er tijd in hebben gestoken om er dit seizoen het beste van te maken. Er is veel extra werk verzet door vele vrijwilligers, teveel om hier allemaal apart te benoemen. Maar zonder jullie waren er geen toernooien, geen leuke avondjes voor de jeugd, was er geen eten en drinken op voorraad en werden er geen biertjes getapt en competitieschotels geserveerd. Zonder jullie geen prachtig onderhouden park en banen, geen goed werkend online reserveringssysteem, geen schoon clubhuis en vooral: geen fijne sfeer om te tennissen.  Een vereniging kan niet zonder fijne vrijwilligers en betrokken leden. Bedankt allemaal!

Klik hier om te lezen wat we dit seizoen dankzij jullie allemaal WEL hebben kunnen doen 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Robert Fasten
Voorzitter TCU