Coronaupdate 30 september: clubhuis gesloten, tennissen mag!

Naar aanleiding van de nieuwste maatregelen van het kabinet in de strijd tegen het coronavirus is het clubhuis vanaf 29 september gesloten. Gelukkig kunnen we blijven tennissen en kan ook de competitie gewoon doorgaan.
Het doel van de maatregelen is om groepsvorming na het sporten te voorkomen. Daarom is het de bedoeling dat je na het tennissen het terrein zo snel mogelijk verlaat. En daarom moeten we het clubhuis voor de horeca gesloten houden.

Vrij spelen en training
Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden: reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Competitie
Ook de competitiewedstrijden kunnen doorgaan. Competitieteams nemen hun eigen eten en drinken mee: de kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open, maar het clubhuis is niet open voor het verstrekken (of maken) van consumpties.
Publiek is helaas ook niet welkom bij wedstrijden van (jeugd) teams. Alleen ouders van jeugd tm 17 jaar die moeten rijden naar uitwedstrijden mogen op ons park aanwezig zijn.

Wij realiseren ons dat dit een grote impact heeft op het tennisplezier, maar gaan uit van jullie begrip en medewerking. Laten we hopen dat alle maatregelen snel het gewenste effect hebben en dat we zo snel mogelijk weer de deuren van ons clubhuis kunnen openen. Blijf gezond allemaal!

Meer lezen over de richtlijnen van de KNLTB