Geslaagd 60+ mixtoernooi bij Tennisclub Uithoorn!

Op 14 september werd voor het eerst een 60+ mixtoernooi gespeeld bij onze club! En wat was het een geweldige, zonovergoten dag! Tegen tienen kwamen de 28 spelers op het park. Zij werden door de voorzitter verwelkomd en kregen ter voorbereiding een pet met het TCU logo, een flesje koud water en een appel.

Daarna werden met de nodige pauzes 4 wedstrijden gespeeld: er waren fantastische rally’s en er was vooral veel plezier.
Om drie uur was de prijsuitreiking: De 1e plaats was voor het team Marcel van der Linden & Paul Rem op de voet gevolgd door het echtpaar Lies en Kees van Diemen. De derde plaats werd ingenomen door het team Regina Sanders & Gerbrand van Nigtevegt.

De dag werd afgesloten met een biertje en een glaasje wijn, waarna iedereen tevreden huiswaarts keerde.