Terugblik Clubkampioenschappen Enkel/Dubbel

Ze zitten er weer op: de clubkampioenschappen 2020! Op deze stormachtige woensdag kijken we graag even terug naar vorige week.
Deze clubkampioenschappen waren anders dan anders. We hadden immers te maken met coronamaatregelen: beperkingen, geen pubquiz en geen gezellige avondjes in het clubhuis. Maar dat hield ons als TCU’ers niet tegen om er toch een mooie week van te maken.
We creëerden looproutes , hielden zoveel mogelijk afstand in het publiek en bleven allemaal buiten, ook bij regen. Het voorweekend speelden we in de stralende zon en tegelijkertijd met de finales van de jeugd clubkampioenschappen. Een combinatie die we graag vaker doen! De finales vielen bijna in het water, maar met hulp van velen konden we toch genieten van een prachtige finaledag.

Lees hier het volledige verslag van de clubkampioenschappen 2020