GEZOCHT: MEERDERE MENSEN VOOR DE BARCOMMISSIE!

Na 10 jaar gaan Cynthia van Santen en Thea Treur na 10 jaar stoppen met de barcommissie. Dat betekent dat we heel hard op zoek zijn naar mensen die deze belangrijke taak van hen gaan overnemen!

Vind jij het leuk om, samen met een aantal anderen, ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt op de club, dat er altijd voldoende hapjes en drankjes zijn, dat de voorraad is aangevuld en wil je op die manier een belangrijke bijdrage leveren aan de financiële gezondheid van onze club? Kom bij de barcommissie!

Thea en Cynthia hebben de afgelopen jaren, samen met ‘barcoaches’, veel werk verzet om alle processen goed te organiseren. In het begin zijn de nodige veranderingen doorgevoerd en is op verzoek van velen het assortiment aangepast en uitgebreid. En elk jaar is weer gekeken of verbetering mogelijk was. Dit is een continu proces, want de opbrengst van de bar is belangrijk voor de club!

Geinteresseerd?
Lees hier meer over de taken van de barcommissie en hoe je contact kunt opnemen met Thea Treur