Verslag van het Luilaktoernooi: super gezellig en druk bezet!

Zaterdag 27 juni werd er door de oudste jeugd van TCU volop getennist. Al een aantal jaar wordt er door de jeugdcommissie tijdens Pinksteren het luilaktoernooi georganiseerd. Door alle coronamaatregelen werd dat dit jaar wat later. Maar de jeugd had er zin in! Dat bleek wel uit het aantal aanmelding: 40 deelnemers tussen 12 en 17 jaar stonden klaar om het tegen elkaar op te nemen in allerlei verschillende wedstrijden. Gezelligheid, plezier en lekker sportief bezig zijn, daar ging het om!

Om 21.45 uur gingen de vuurkorven aan en werden de marshmallows aan de spiezen geprikt. Als afsluiting is er door de 40 jongens en meiden op 2 banen nog  ‘rondom de baan’ gespeeld. De dit jaar geïntroduceerde “King of de Court” wisselbeker is door Levi van Heese mee naar huis genomen. Wij willen alle aanwezige jeugdleden bedanken voor hun enthousiasme, sportiviteit en gezelligheid!

Bekijk hier alle foto’s