TCU opknapdagen park en clubhuis

Ons park is prachtig! Maar we moeten het wel goed onderhouden. En daar hebben we iedereen voor nodig!
Vorig jaar hebben wij 3 succesvolle opknapdagen georganiseerd: flink veel mensen hebben hard gewerkt om het park weer netjes te maken voor en tijdens het seizoen. Dit doen we natuurlijk voor onszelf, maar ook voor de gasten die bij ons komen spelen tijdens competitie en toernooien; die willen we natuurlijk ook een prachtig park laten zien.

Op 14 maart en voorafgaand aan de toernooien in juniĀ  gaan we dus weer aan de slag!!
Van 9.00 tot 13.00 uur kunnen we iedere hulp gebruiken, buiten op het park, voor het snoeien, vegen, schoonmaken van het terrein, en binnen in het clubhuis. Kun je niet de hele ochtend? Elk uurtje dat je komt is welkom. Kom helpen en neem je tennisvrienden mee!


BewarenBewaren

BewarenBewaren