11 januari: Wintertennistoernooi Knallen met Ballen!

Zin om al je goede voornemens voor 2020 direct overboord te gooien? Schrijf je dan nu in voor de allereerste editie van: KNALLEN MET BALLEN! In de sfeervolle en knusse setting van Tennishal De Ronde Venen te Mijdrecht vindt er op zaterdag 11 januari een knotsgek dubbeltoernooi plaats in de categorieën HD, DD en GD.

Tennis en feest
Van 16:00-22:00 uur wordt er in een kleurrijke swingende setting getennist en serveren we een overheerlijk stamppotbuffet. Om vanaf 22:00 de voetjes van de vloer te gooien en los te gaan op de beats van niemand minder dan DJ Robert Feelgood. Stap lekker uit je comfortzone en ga alvast nadenken over je outfit want inschrijven betekent automatisch ook om als Super Duo op de baan te verschijnen. Be Creative!

Hoe schrijf je in?
Vind een dubbelmaatje dat net zo gek is als jij en schrijf je vervolgens in via toernooi.nl. Je kunt maar voor 1 onderdeel inschrijven. Meedoen is zeker belangrijker dan winnen want presteren kunnen we nog het hele jaar, maar we houden bij de indeling natuurlijk wel zoveel mogelijk rekening met de speelsterktes.

Voor zowel het tennistoernooi, het stamppotbuffet als de entree voor het feest betaal je slechts € 30,-. We spelen in poulevorm. Wees er snel bij want we kunnen per categorie slechts 10 koppels toelaten. Je voelt hem al…snel inschrijven dus! Inschrijven kan tot vrijdag 3 januari! Via Facebook kun je ook aangeven als je niet mee tennist, maar wel naar het feest wilt komen.

Blijf volledig op de hoogte via Facebook