Vacature Bardienstrooster

Met ingang van het seizoen 2020 is TCU op zoek naar een vrijwilliger die voor ons het bardienstrooster gaat maken en ervoor gaat zorgen dat alle competitiedagen en evenementen goed bezet zijn met bar- en keukendiensten.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van het dienstenrooster voor de bar- en keukendiensten. Sinds 1 januari 2019 gebeurt dit via de KNLTB club app,  Je zorgt alle bar- en keukendiensten in het systeem komen te staan en nodigt alle leden uit zich in te schrijven voor 2 diensten. Je bent het  eerste aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met het inroosteren van de bardiensten.

Je zorgt ervoor dat op drukke dagen met veel bezoekers (zoals competitie weekenden en toernooien) alle diensten gevuld zijn. Hiervoor is het regelmatig nodig leden aan te sporen zich in te schrijven.

Hoeveel tijd kost dit?
De tijd die deze functie kost is wisselend en kan vanuit huis gedaan worden.
Voor de nieuwe bardienstonline medewerker ligt een draaiboek klaar zodat je heel snel ingewerkt bent. Uiteraard staat je het vrij om de functie naar eigen inzicht in te vullen, als je nieuwe ideeën hebt om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt en alle diensten worden ingevuld.

Meer informatie over de functie kun je vinden in bijgaande vacature.

Ben je geïnteresseerd, of heb je vragen, stuur een mail aan: barcommissie@tcuithoorn.nl.