Verslag clubkampioenschappen enkel/dubbel 2019

Wat hebben we weer een geweldige week gehad! Een week met ups and downs als je keek naar het weer, dat de planning flink in de war schopte, maar gelukkig kon de toernooicommissie steeds rekenen op medewerking van de deelnemers: heel fijn om te zien dat we een club zeer flexibele mensen bij elkaar hebben! 158 spelers in 18 onderdelen die samen 171 wedstrijden hebben gespeeld.

Het toernooi begon nog in een heerlijk zonnetje, maar vanaf woensdag was het helaas een stuk minder; juist op de dag dat de Hollandse avond gepland was, waren alle banen bedekt met heel veel plassen water: hierop tennissen was niet te doen. Gelukkig stelden onze vrienden van Qui Vive een banen beschikbaar en ook in Mijdrecht konden we terecht voor een paar wedstrijden. Uiteindelijk zijn er nog 3 wedstrijden ´thuis´ gespeeld: op ietwat gladde, maar bespeelbare banen.

Donderdag: niets te klagen! Droge banen en superleuke wedstrijden. Vrijdag: helaas weer regen, dus weer puzzelen voor de toernooicommissie en aanpassen voor de deelnemers. Maar daarna keken we voetbal (yesss: Dikke overwinning van Oranje op Duitsland!) als opwarmer voor de legendarische Clubquiz, gepresenteerd door VAR-girls Mariëlle en Viola.
Wat was het weer een geweldige avond… het bleef tot in de kleine uurtjes onrustig in het Libellebos…

Zaterdag: helaas weer regen. Alles wedstrijden werden verplaatst naar zondag, waardoor we al van tevoren wisten dat het toernooi niet zou kunnen worden uitgespeeld op zondag. Uiteindelijk zijn alle finalewedstrijden zijn gespeeld op dinsdagavond 10 september.

Als je foto’s wilt zien van de clubkampioenschappen: klik dan op deze link