Schrijf je nu in voor wintertennisles 2019/2020

Ook in de winter is het mogelijk om bij TCU tennislessen te volgen. Deze lessen vinden plaats op de buitenbanen van Qui Vive en worden verzorgd door onze tennisleraren Bas Niesing en Marco Epskamp.

TCU geeft de wintertennislessen op buitenbanen i.v.m. betere groepssamenstelling en dus een hogere kwaliteit. Ook de verbeterde bereikbaarheid en de reductie van de kosten spelen mee. De 12 lessen krijgen de leerlingen uiteraard gegarandeerd. Met de winter van vorig jaar is het ons weer makkelijk gelukt om alle groepen 12 lessen te geven.

Prijzen zijn inclusief winterlidmaatschap Qui Vive van 1 oktober 2019 tot 31 maart 2020.

Voor de jeugdlessen geldt: dit jaar met gratis conditietrainingen op de maandag van 18.00 – 19.00.

Voor inschrijving of meer informatie kun je contact opnemen met een van de tennisleraren, of klik op een van de volgende links om het informatie- en inschrijfformulier te downloaden: senior en junior.

Bas Niesing tel: 06 – 55347460
Marco Epskamp tel: 06 – 24214135