Jeugd Tenniskampioenschappen Uithoorn geslaagd toernooi

Van dinsdag 2 t/m zondag 7 juli streden de jeugdtennissers van Uithoorn weer om het kampioenschap van Uithoorn.
Met 64 deelnemers in 13 verschillende categorie├źn werden op de banen van Qui Vive en TCU in totaal 113 partijtjes gespeeld. Belangrijkste van het toernooi is dat het voor alle jeugdleden toegankelijk is en dat er lekker gesport kan worden. Toch zijn de bekers voor de eerste en tweede plaatsen altijd zeer geliefd!

Op zondag werd het toernooi afgesloten met een spectaculaire demonstratiewedstrijd tussen de trainers en een gezellige, drukbezochte barbecue. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde week vol zon, mooie tennispartijtjes vol sportiviteit en vooral veel plezier op de banen. Volgend jaar hopen we op nog meer deelnemers! Maar eerst staan er voor dit seizoen nog een aantal andere leuke activiteiten op de planning!
Klik hier voor een album met alle foto’s