Mix Kampioenschappen 2019: een verslag

Mix Kampioenschappen 2019: tennis, water, zon en gezelligheid

Het zit er weer op! Afgelopen weekend waren weer de Mix Kampioenschappen van TCU.
Voor de 3e keer werd dit toernooi in 1 weekend georganiseerd, met op zaterdag een BBQ van Stronkhorst en feestje met DJ Alex.

38 koppels wierpen zich in de strijd in 4 categorie├źn; iets minder dan eerdere jaren, maar toch een prachtig aantal. Je zou denken: dat zijn dan 76 deelnemers, maar niets is minder waar: voor dit gezelligheidstoernooi zijn creatieve koppels bedacht: als je verhinderd of geblesseerd was op 1 dag, kon je voor 1 of meerdere wedstrijden een andere partner regelen. Paula spande de kroon: zij speelde al haar 4 wedstrijden afgelopen weekend met een andere partner!

Lees meer …

Bekijk alle foto’s…