Clubkampioenschappen single/dubbel afgerond

 

De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagde week clubkampioenschappen. De regen en onweer die heel Uithoorn zo’n beetje plat legden, vertraagden ook de voortgang van het toernooi die dag. Maar dankzij onze vrienden van Qui Vive konden toch verder: een 8-tal wedstrijden zijn onder prima omstandigheden gespeeld op de kunstgrasbanen aan de Vuurlijn. Op donderdag was het nog niet helemaal goed: ook toen waren de banen te nat om op te spelen. 5 wedstrijden die echt gespeeld MOESTEN worden omdat anders de voortgang van het toernooi in gevaar kwam, zijn die dag binnen gespeeld: in De Ronde Vener in Mijdrecht.

Op vrijdagavond leek het allemaal goed te gaan, maar helaas begon het ook toen weer te regenen, waardoor 3 partijen moesten worden afgebroken om op zaterdag of zondag te worden voortgezet. Goed voor de Clubquizzz:  Quizgirls Madelon en Marielle stonden al klaar om er weer een geweldige avond van te maken. Wat kunnen wij toch lekkere feestjes bouwen!

Het finaleweekend verliep vlekkeloos, met veel spannende 3-setters en prachtige ralleys. De heren dubbel 3/4 met ‘onze’ Bas en Marco tegen Arno en Robin was met recht het klapstuk van de zondagmiddag. Dank allemaal weer voor jullie deelname, flexibiliteit en gezelligheid, we zien jullie graag volgend seizoen weer!

Alle uitslagen van de clubkampioenschappen enkel/dubbel vind je hier