Nieuwe teams welkom in de voorjaarscompetitie 2019

Beste leden, We gaan eerdaags weer starten met de voorbereidingen voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2019! We hebben ruimte voor nieuwe teams en in het bijzonder op de zondag!  Ook op de woensdag- en donderdagavond (zie uitleg hieronder) is er nog ruimte voor één extra team.

Wij willen daarom alle leden de mogelijkheid geven zich hiervoor aan te melden. Dit houdt in dat je je als ‘team’ moet aanmelden en bij uitzondering mag je dat evt. individueel doen (met vermelding van speelsterkte, leeftijd en voorkeur voor speeldag), in welk geval wij gaan proberen je in een bestaand team in te delen. Houdt er rekening mee dat wij geen garantie kunnen geven dat ons dit gaat lukken.

Ter informatie, de voorjaarscompetitie wordt gespeeld gedurende de maanden april, mei en juni  (7 speeldagen) op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag en op woensdagavond (zgn. zomeravondcompetitie in de maanden mei en juni).

Het ‘verkort spelen’ wordt ook weer dit jaar gehanteerd, wat inhoudt dat in alle dubbelwedstrijden bij een eventuele 3e set een wedstrijdtiebreak wordt gespeeld (t/m 10 punten, 2 punten verschil). Dus geen 3 volle sets!

Net als vorig jaar, hebben we ook nog de volgende competitievormen:

  • 8/9-competitie voor de beginnende competite-speler (compact spelen en uitsluitend dubbels op donderdagavond)
  • Zomeravond (compact spelen en uitsluitend dubbels, op woensdagavond vanaf 19.00 in de maanden mei en juni)

Meld je dus zo snel mogelijk bij ons aan, maar in ieder geval  vóór 31 oktober a.s. via competitie@tcuithoorn.nl.
Als je hierover nog vragen hebt, zend ons dan een mailtje op bovengenoemd e-mailadres en wij zullen hierop zo snel mogelijk reageren.

Groeten,Yvonne en Anja