9 juni tweede TCU opknapdag park en clubhuis

Ons park is prachtig! Maar we moeten het wel goed onderhouden. En daar hebben we iedereen voor nodig!
De eerste TCU opknapdag was op 24 maart: flink veel mensen hebben hard gewerkt om het park weer netjes te krijgen voor het nieuwe seizoen. Nu komen de toernooien er weer aan en willen we onze gasten natuurlijk ook een prachtig park laten zien. Bovendien is het onkruid flink gegroeid, dus: werk aan de winkel!

Op 9 juni gaan we dus weer aan de slag!!
Van  9.00 tot 13.00 uur kunnen we iedere hulp gebruiken, buiten op het park, voor het snoeien, vegen, schoonmaken van het terrein, en binnen in het clubhuis. Kun je niet de hele ochtend? Elk uurtje dat je komt is welkom. Kom helpen en neem je tennisvrienden mee! Aanmelden is niet nodig. Je kunt wel via Facebook laten weten dat je komt

Op 27 oktober is ook een opknapdag gepland.BewarenBewaren

BewarenBewaren