Kennismakingslessen voor jeugd bij TCU 

Nu de winter op zijn eind loopt, begint de lente bij menigeen te kriebelen. Bij TCU betekent het dat de rackets weer op spanning gebracht worden en de eerste ballen weer over het net zullen vliegen. Hoog tijd dus om de plannen voor de jeugd bekend te maken.

3 kennismakingslessen op woensdagmiddagen voor 10 euro
In maart vindt er een drietal kennismakingslessen plaats voor geïnteresseerde jeugd: voor een tientje kunnen zij op drie woensdagmiddagen kennismaken met tennis op de banen van TCU. Deze promotielessen worden gegeven op 14 maart tussen 16:30 uur en 19:30 uur en op 21 en 28 maart tussen 14:00 uur en 17:00 uur. De lessen worden verzorgd door onze jeugdtrainer Marco Epskamp. Kinderen kunnen op die dagen in groepjes een les van 45 minuten volgen, leenrackets zijn aanwezig. Als je hierna meer lessen wilt volgen, kun je tegen een aantrekkelijke introductiekorting lid worden van TCU.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail met naam en leeftijd te sturen naar jcuithoorn@gmail.com. De aanmelding sluit op 7 maart