Clubkampioenschappen 2017 afgesloten op zonnig park

Afgelopen zaterdag 14 oktober zijn toch nog 34 deelnemers in actie gekomen in 13 wedstrijden ter afsluiting van de Clubkampioenschappen Enkel/Dubbel.

Wat hadden we geluk met het weer! Alle wedstrijden konden in een stralend zonnetje gespeeld worden. En die zon, in combinatie met spannende finalewedstrijden, maakte dat er veel publiek kwam kijken. Het werd een gezellige middag, die kon worden afgesloten met een prijsuitreiking en uiteraard een speech van ons aller Reindert-Jan.

Begin volgend seizoen zal, volgens een traditie die de nieuwe toernooicommissie in het leven heeft geroepen, een spandoek onthuld worden met daarop de namen van alle clubkampioenen. Een extra reden om ook volgend jaar weer mee te doen om te zien of jouw naam dan ook op dat spandoek komt te staan!

Bekijk hier foto’s van de clubkampioenschappen